Notice: Undefined index: in /home/rehabili/public_html/wp-content/plugins/simplest-gallery/simplest-gallery.php on line 322

Notice: Undefined index: in /home/rehabili/public_html/wp-content/plugins/simplest-gallery/simplest-gallery.php on line 322

[:rs]

Selters Banja

Contact

011 8241 425
seltersrecepcija@gmail.com

Do Selters Banje iz Beograda vodi Autoput a zatim magistralni put i stiže se za nešto manje od sat vremena vožnje. Od 1906. godine, voda sa Selters Banje se koristi za lečenje raznih bolesti. Lečenje u Selters Banji obavlja Institut za Rehabilitaciju Beograd sa svojim timom lekara i najsavremenijom opremom. Pored lečenja, banja Selters omogućava i smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevatnim i trokrevetnim sobama na bazi punog pansiona. Hotel ima i zatvoreni bazen, restoran i bar, kao i kongresnu dvoranu sa 160 mesta.

Termomineralna voda Seltersa stiže sa dva izvora. Pijenje Selters vode, najviše 400ml, se preporučuje osobama koje pate od neinfektivnih zapaljenja grla, želuca, creva, žučnih puteva i mokraćnih kanala, zatim osobama koje pate zbog nedostatka želudačne kiseline (hipoaciditet, hipohloridija), osobama koje imaju kamence u žučnoj kesiji i osobama koje imaju hronični zatvor.

U Selters banji, olakšanje za svoje tegobe i izlečenje mogu pronaći osobe koje pate od oboljenja i oštećenja lokomotornog sistema kao i stanja posle povreda lokomotornog sistema(povrede kostiju, zglobova, mekotkivnih struktura), reumatska degenerativna i zapaljenska oboljenja kičmenog stuba i zglobova, postreumatska stanja. Hronična oboljenja respiratornog sistema, oboljenja perifernih krvnih sudova, oboljenja perifernog nervnog sistema i posledice oštećenja centralnog nervnog sistema vaskularnog porekla.

 

Vrmac Prčanj

Contact

+382 32 338 010

vrmacdirektor@t-com.me


Vrmac se nalazi u Prčnju, u predivnom zalivu Boke Kotorske i na samo osam kilometara od starog grada Kotora. “Vrmac” je polivaletna ustanova zdravstveno-turističkog tipa. Medicinski program, dijagnostika i terapiju sprovodi tim stručnjaka lekara specijalista, terapeuta, sestara uz primenu savremenih metoda i tehnologija na najvećem evropskom nivou. Pored toga što je Prčanj vazdušna banja izuzetnih karakteristika, ovde postoji i dugogodišnje iskustvo u rehabilitaciji pre svega respiratirnih, kardioloških i lokomotornih oboljenja dece i odraslih.

Sa svojih 485 kreveta, pored zdravstvenih usluga Vrmac pruža i potpuni turističku ugođaj. Pored zatvorenog bazena, i sala za rekreaciju i sportskih terena, Hotel Vrmac poseduje u svoju plažu dužine oko 1000 metara.

Hotel Vrmac je idealan za zimske pripreme sportista i njihov oporavak. Najaktivniji su veslački klubovi za koje postoji i posebo prilagožen prilaz vodi i objekat za čuvanje čamaca. U okviru hotela su otvoreni tereni za rukomet, mali fudbal, košarku i odbojku, tako da je pogodan i za pripreme ostalih sportova.[:]