Notice: Undefined index: in /home/rehabili/public_html/wp-content/plugins/simplest-gallery/simplest-gallery.php on line 322

 

Selters Banja

Contact

011 8241 425
seltersrecepcija@gmail.com

Do Selters Banje iz Beograda vodi Autoput a zatim magistralni put i stiže se za nešto manje od sat vremena vožnje. Od 1906. godine, voda sa Selters Banje se koristi za lečenje raznih bolesti. Lečenje u Selters Banji obavlja Institut za Rehabilitaciju Beograd sa svojim timom lekara i najsavremenijom opremom. Pored lečenja, banja Selters omogućava i smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevatnim i trokrevetnim sobama na bazi punog pansiona. Hotel ima i zatvoreni bazen, restoran i bar, kao i kongresnu dvoranu sa 160 mesta.

Termomineralna voda Seltersa stiže sa dva izvora. Pijenje Selters vode, najviše 400ml, se preporučuje osobama koje pate od neinfektivnih zapaljenja grla, želuca, creva, žučnih puteva i mokraćnih kanala, zatim osobama koje pate zbog nedostatka želudačne kiseline (hipoaciditet, hipohloridija), osobama koje imaju kamence u žučnoj kesiji i osobama koje imaju hronični zatvor.

U Selters banji, olakšanje za svoje tegobe i izlečenje mogu pronaći osobe koje pate od oboljenja i oštećenja lokomotornog sistema kao i stanja posle povreda lokomotornog sistema(povrede kostiju, zglobova, mekotkivnih struktura), reumatska degenerativna i zapaljenska oboljenja kičmenog stuba i zglobova, postreumatska stanja. Hronična oboljenja respiratornog sistema, oboljenja perifernih krvnih sudova, oboljenja perifernog nervnog sistema i posledice oštećenja centralnog nervnog sistema vaskularnog porekla.