Notice: Undefined index: in /home/rehabili/public_html/wp-content/plugins/simplest-gallery/simplest-gallery.php on line 322

Savremeni život je pun nevolja, rokova, frustracija i zahteva. Za mnoge ljude stres je toliko uobičajen, da je postao način života. Osoba ima sposobnost da toleriše stres do određenog nivoa,  nakon čega stres može izazvati mnoge zdravstvene probleme.

Stres, ako se ne pozabavimo njime može dovesti do ozbiljnih posledica na svim životnim planovima. Danas se stres navodi kao osnovni uzrok većine kardiovaskularnih oboljenja, nesanice, psiholoških poremećaja, koji ako se ne tretiraju na vreme mogu dovesti i do komplikacija na zdravstvenom, emotivnom i fizičkom planu.

Veoma je važno da se reaguje kada se prvi simptomi hroničnog stresa pojave.

Anti-stres programi su namenjeni prvenstveno onima koji su preopterećeni poslom, izloženi stresu i štetnim uticajima fizičke neaktivnosti, boravka u zatvorenom prostoru i čestim zauzimanjem nepravilnih položaja tela, mada nema čoveka kome nije potrebno opuštanje.


Anti-stres programi uključuju:

Tretmani nisu za one koji imaju neregulisan akutna zapaljenja, povišenu telesnu temperaturu (preko 38°C),visok krvni pritisak, srčanu insuficijenciju, maligne tumore, aktivnu tuberkulozu, bubrežnu insuficijenciju, neko akutno krvarenje dok ono traje, teža kožna oboljenja (osim slane sobe), kao i za trudnice kod kojih postoji mera opreza.

Cenovnik Anti-stres programa možete pogledati OVDE