43.Međunarodni sajam turizma Institut za rehabilitaciju

Institut za rehabilitaciju sa svoje dve organizacione jedinice Sokobanjska 17 u Beogradu i Selters banja Mladenovac, zabeležio je brojna interesovanja na Sajmu turizma održanom 24.03. do 27.03.2022 godine.

Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju

Međunarodni sajam turizma 2022 pod sloganom “Srbija doživi” još jednom je dokazao veliku zainteresovanost za domaći turizam. Na sajmu su se predstavili brojni domaći i inostrani izlagači, među kojima je bio i Institut za rehabilitaciju sa svojim organizacionim jedinicama u Sokobanjskoj 17 i Selters u Mladenovcu.

Pored medicinske rehabilitacije za kardiološke pacijente Institut u Sokobanjskoj 17 je posetiocima sajma turizma ponudio “Kardiopulmološki paket” koji obuhvata kompletno trodnevno kardiološko ispitivanje i proveru statusa kardio-vaskularnog i respiratornog sistema kao vid prevencije ovih bolesti,koje su kod nas uzrok broj jedan oboljevanja i umiranja. Imajući u vidu epidemiju korona virusa, ovaj program predstavlja i mogućnost provere post-covid statusa kod svih koji osećaju posledice preležalog virusa. 

Selters banja u Mladenovcu, koja poseduje svoje prirodne lekovite činioce, mineralnu vodu Selters, kao i Selters lekovito blato, kroz sajam turizma 2022 ponudila je svim korisnicima kvalitetan odmor kroz pakete Antistress-wellness program i Paket zdravlja. Pored ovih  prirodnih lekovitih činioca naš holistički pristup korisnicima upotpunjavaju programi lečenja i rehabilitacije zasnovani na dobroj kadrovskoj obezbedjenosti i bogatoj dijagnostičko-terapijskoj opremi.  

Sajam turizma je pravo mesto gde Selters banja  svojim programima prevencije zdravlja promoviše svoju ulogu u promociji zdravlja, jer sa svojom   prirodnim lepotama, medicinskim kadrom, kao i renoviranim smeštajnim kapacitetima činimo sve u pravcu daljeg razvoja zdravstvenog turizma. Sadržaji wellness centra, uređeni parkovi bogati šumom upotpunjeni stazama zdravlja, spoljašnjim bazenom za decu i odrasle, sportskim terenom, teretanom na otvorenom, dečije igralište su razlog više za posetu i odmor u Seltersu. Mogućnost smeštaja kao i poludnevni paketi i korišćenje sadržaja u wellness centru, blizina prestonice, lokalitet i klimat (obronci planine Kosmaj), ostavili su utisak na sve posetioce našeg štanda. Mogućnosti dijagnostike i provere zdravlja u Selters banji odnedavno je dopunjen novom uslugom hiperbarične komore što je umnogome doprinelo još većoj zainteresovanosti posetioca.

Štand Instituta za rehabilitaciju na sajmu turizma 2022 posetile su brojne novinarske i tv ekipe, gde je direktor Instituta za rehabilitaciju prim.dr sc Snežana Kostić predstavila brojne mogućnosti koje nudimo, kako za odmor i rekreaciju,tako i za lečenje i rehabilitaciju.

Među posetiocima štanda našle su se i poznate ličnosti: glumac Aleksandar Dunić, muzičke zvezde Ivana Peters i Leontina koja posećuje wellness centar Selters banje.

sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju
Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju
Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju
Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju
Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju
Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju
Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju
Sajam turizma 2022 Institut za rehabilitaciju